Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Aναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας του TEI Πάτρας κατά την 24-6-08

Το Συμβούλιο του Τ.Ε.Ι. Πατρών με την αριθ. 32/23-6-08 έκτακτη συνεδρίασή του
Αποφάσισε
1) Την αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Ιδρύματος κατά την 24-6-08 ημέρα Τρίτη, μόνον για τα Τμήματα στα οποία δεν έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία ήτοι : για το κεντρικό Τ.Ε.Ι. Πατρών και τα Τμήματα του Παραρτήματος Πύργου.
Η αναστολή κρίθηκε από το Συμβούλιο ΤΕΙ Πατρών απαραίτητη για τους παρακάτω λόγους:
α. Προκειμένου να παρευρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής των εκλογών οι εκπαιδευτικοί που έχουν ορισθεί ως μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών και
β. Προς διευκόλυνση του εκλεκτορικού σώματος των σπουδαστών οι οποίοι πρέπει να ασκήσουν απρόσκοπτα το εκλογικό τους δικαίωμα.
Τα εξεταζόμενα μαθήματα της 24-6-08 μεταφέρονται για την επομένη της τελευταίας ημέρας της εξεταστικής περιόδου.

2) Την συνέχιση της εκλογικής διαδικασίας για τα εκλεκτορικά σώματα των σπουδαστών του κεντρικού Τ.Ε.Ι. Πατρών και του Παραρτήματος Πύργου όπως παρακάτω:
1. Για το κεντρικό Τ.Ε.Ι. Πατρών:
Η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για το εκλεκτορικό σώμα των σπουδαστών θα πραγματοποιηθεί στις 24-6-08 από ώρα (09.00-17.00) σε χώρο εκτός του Ιδρύματος και συγκεκριμένα στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οδός Δημ.Υψηλάντου 1 και Ακτή Δυμαίων (πρώην ΕΛΚΕΠΑ) σύμφωνα με την 31/17-6-08 Απόφασή μας, και με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές.
2. Για τα Τμήματα του Παραρτήματος Πύργου: 1.Μουσειολογίας-Μουσειογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων και 2. Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε., επειδή επανειλημένως παρεμποδίστηκε η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στο χώρο του Παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. στον Πύργου, η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για το εκλεκτορικό σώμα των σπουδαστών, θα πραγματοποιηθεί την 24-6-08 ημέρα Τρίτη από ώρα (09.00-17.00 ) σε χώρο εκτός του Ιδρύματος και συγκεκριμένα : στο Πνευματικό Κέντρο Πύργου (Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, 2ος όροφος) με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές.




Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι.



Δρ Θεοφάνης Γεωργόπουλος
Καθηγητής